Max Factor Fantasy Fire

Здравейте любими :)
Днешния пост ще посветя на маникюр с лак на Max Factor. Лака е Fantasy fire и ми е подарък от една страхотно, страхотно мила душичка, която винаги знае кога и как точно да ме зарадва. Страхотна си мило (hug) !!!
За лака:  не мога да ви опиша всъщност колко  красив  и внушителен е на живо. Направих му няколко снимки, но тъй като на всичките изглежда по различен начин реших да ви покажа всичките в колаж :)


 Прекрасен !!!
Днес го сложих върху синя основа, но съм сигурна, че и върху други цветове би стоял страхотно <3  Използвах лака на  Essence - Midnight date , който купих специално за този маникюр, защото предчувствах, че върху такова синьо най-много ще ми хареса. Нанесох го на 2 слоя и върху него отново 2 от Fantasy fire. Запечатах и с топ :)

Естествено на снимките не се вижда всъщност колко дълбок цвят има и колко красив  е наистина този лак, но пак си поиграх с апарата и направих не лоши снимки. Показвам първо колаж от всичките и по-надолу всяка една по отделно :)Като цяло лака го няма на българския пазар за съжаление...моят е чужбински подарък.
Ако сте някъде извън БГ и попаднете случайно ( или не толкова случайно ) на този лак - ВЗИМАЙТЕ ГО  !

Много съм щастлива да нося тази красота <3
А на вас харесва ли ви лака?


8 коментара: