O.P.I. Koala Bear-y

Здравейте,
днес се лакирах с един мой много любим лак - O.P.I. Koala Bear-y  <3

Консистенцията на лака е чудесна, нанася се супер. Завършека му е нещо средно между крем и желе ( поне за мен, защото го представят като крем ), което го прави да изглежда много сочен върху ноктите.Все пак мисля, че е повече крем отколкото желе. Има уникален блясък и без топ лак.  О-бо-жа-вам  този лак !
На слънце лака е нещо прекрасно, но за съжаление днес нямах късмет да го снимам и в тази му светлина и да ви го покажа, но нищо...предстоят ми още много лакирания с него. Страхотен лак за пролетно-летния сезон :)))
Ето и снимка:


Тук е момента да спомена, че си купих нов фотоапарат и още не съм му свикнала на настройките....За това не мога да кажа дали това 100% е реалния цвят, но поне на моя монитор доста се доближава. Лака между другото е много труден за снимане. На някои снимки излиза прекалено розов, на други червенее, а истината е, че е и аз не мога точно да му определя цвета. Намирам го за топло розово с нотка на коралов подтон, но има и нещо плодово-малиново...както и да е . Не ме бива много в описанията, но е лак, който всеки трябва да има в колекцията си според мен :)

Обещавам пак да покажа тази красота в повече снимков материал съвсем скоро :)

Целувки :*

2 коментара: