Любими продукти *АПРИЛ*

Здравейте милички :)
Днес ще ви покажа мои много любими продукти, който и най-често ползвах през изминалия месец. Ето ги и тях:



Започвам с продуктите от ляво на дясно:

1. Лосион за тяло NIVEA със стягащ ефект и Q10. Много хубав лосион. Честно казано ароматите на лосионите на NIVEA не са ми любими, но пък ефекта, който имат върху кожата ми  е страхотен на почти всички, които съм ползвала. Много добре попива и кожата е страхотно хидратирана. Този с Q10 и млякото в синята опаковка, който ползвам главно през зимата са ми любими.

2. Измиващ гел Essence против пъпки и черни токи




Честно казано взех този гел с недоверие, но останах много приятно изненадана. Гелчето е с една идея по-течен отколкото подобни продукти на други марки, които съм ползвала, но пък ефекта е от него е  чудесно почистена и свежа кожа. Аромата му не е най-хубавия, който може да бъде за подобен продукт, но не е и лош. Определено могат да поработят върху него , но тъй като има по-важни качества, които притежава мога да му простя :)

3.Душ гел Cottage със зелен чай
От лосионите на марката не съм възхитена откъм хидратиращи свойства, но не мога да кажа същото за душ геловете. Преди време бях влюбена в този с лавандула, но пробвайки този със зелен чай мога да кажа, че това е новата ми любoв в банята :D
Ухае невероятно, миризмата е трайна, а кожата е много приятно освежена и същевременно много добре почистена. Задължително пробвайте!

4. Крем за лице Lóreal triple activ  за нормална и комбинирана кожа
Много харесвам този крем. Напълно отговаря на изискванията ми за дневен крем, които са да хидратира,  както и когато на опаковката пише "нормална и комбинирана" това да е така. Обикновено с други кремове винаги по обяд Т-зоната ми лъсва, но с този за моя голяма радост мога да кажа, че това не се случва...или поне на доста по-късен етап. Единсвения недостатък  (който за мен не е много голям) е това, че ако прекалите с количеството както и с втриването се получава "кир" ефекта, но аз лично никога не втривам прекалено много и за това не считам това за недостатък. Плюс това крема попива много бързо и много добре и за това не е нужно да се втрива прекалено. За цената си от 9 лева е направо супер. Има и УВ защита :)

5. Шампоан за боядисана коса Lóreal professionnel Vitamino color
Един от любимите ми шампоани EVER ! Мирише невероятно готино. На мен лично ми мирише на малинки. Хидратира чудесно, не премива косата, запазва цвета на боядисаната коса по-дълго и косата е лъскава и витална. Препоръчвам с две ръце както шампоана  така и балсама!

6. Маска за коса Lakme Deep care
Отново супер любим продукт. Тази маска е фантастична и ми е един от продуктите за коса без които не оставам почти никога. Съдържа абисинско масло, клетъчен цимент, неутрални пшенични аминокиселини и голям плюс е, че не съдържа парабени, PEG и минерално олио. Маската е супер и ефекта от нея е тежка и жилава коса с невероятен блясък. Отново препоръчвам :)

7. Двуфазен балсам без отмиване LAKME - L2



Пак продукт на марката LAKME без който не оставам. Балсам без отмиване с ниско Ph, което служи за по-лесно разресване на косата (буквално с няколко впръсквания) , заглаждане на люспите на косъма, което прави косата много бляскава и уникален аромат към който съм пристрастена :) Също така хирдатира много добре.  Не знам защо избрах този продукт за любимец в селекцията ми през април като той е мой постоянен такъв, но специално през този месец няма миене на косата след което не съм го ползвала.

8. Червило Essence - In the nude


Всъщност това е единственото червило което имам, тъй като по принцип не нося такъв тип продукт, а предпочитам глосове. Не мога да го сравня с друго червило, но пък мога да кажа, че това ми е много любимо. Има страхотен цвят, стои много естествено и подхранва добре устните. Не е много трайно, но пък за цената си от 4 лева е страхотно :)

9. Лаковете, които май-много носих през април бяха :

OPI - Koala Bear-y
Zoya - Arizona
Kiko - Sugar mat 642
OPI - Ogre-the top blue



На Koala Bear-y и KIKO-то можете да видите ревюта тук  и  тук , а останалите 2 не съм ги снимала все още, но скоро и това ще стане :) Носила съм разбира се и други лакове през април, но път тези 4 повторих, което в рамките на месец за мен си е рекордно :)


Публикацията стана прекалено дълга и благодаря на всички, които стигнахте до тук с четенето .
Пожелавам ви весели Великденски празници и много слънчеви и красиви мигове с хората, които най-много обичате  :))))))))

Целувки :***


6 коментара:

  1. Много готина публикация. Шампоанът на Лореал поръчваш ли го или го купуваш от някъде? В сми - да си хабя ли нервите да го търся по магазините или директно да го поръчвам :)

    ОтговорИзтриване
  2. Можеш да си го поръчаш от enzo.bg или zlatnaribka.com. Цените варират.. между 19 и 26 лв . Аз последно го взех от enzo за 18,90. Там е по висока цената на доставката, но ако съчетаеш с приятелка излиза по-изгоден. Иначе рибката имат и магазин в София на бул Христо Ботев ако не ти се поръчва :)
    Шампоана е страхотен . Няма да сгрешиш ;)

    ОтговорИзтриване
  3. Този шампоан на Лореал и на мен ми е любим! Сега поръчах 1500мл :) При мен омазнява по-бавно косата. Много по-добър е дори от прозрачния, който е за мазна коса! :) Скоро смятам да пиша за него.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Аз "прозрачния" дълбокопочистващ го ползвам веднъж на 2 седмици. Много добре почиства, но не е подходящ за честа употреба...поне при мен. Иначе е добър. Изобщо нещата на Лореал профешанъл са ми мн. любими :)

      Изтриване
  4. Кремът на Loreal ми е любимият, използвам го всеки ден!
    Ивана
    dreamofjoe.blogspot.com

    ОтговорИзтриване
  5. Здравейте, имаме отворена програма за БЕЗПЛАТНО тестване на продукти от всички, които имат блогове за красота, мода и лайфстайл. Ако проявявате интерес може да се обърнете към нас на адрес: t.markova@parfimo.bg

    ОтговорИзтриване