Smitten with mittens & Absolutely Alice By O.P.I. ... When the wish come true :)

Здравейте кукли :*
Днес искам да ви представя два  лака, които най-много исках и на които вече съм горда притежателка. Точно в този пост няма да покажа суочове на нокти, тъй като съм в лош ноктен период :D Накратко казано... наскоро реших, че трябва да заобля ноктите си, защото  бях решила, че искам да се видя в червен лак на обли нокти..Уви това не беше най-гениалното ми хрумване ... хаха. Както и да е , ноктетата растат с пълна сила и в най-скоро време ще ви покажа много красоти :)

Един от лаковете, в който се влюбих още от излизането му е Opi - Smitten with mittens. Уникален!
Лака е от колекцията Holiday wishes Collection Winter от 2009 г.  Освен, че го исках отдавна, го получих и като подарък на връх рождения си ден тази година от един много много любим мой човек-моята лакова фея <3 , която винаги знае кога и как да ме направи щастлива. Благодаря мило (hug)  Не ме бива много в описанията на лакове , парфюми и прочие, но като цяло лака е страхотно плътно червено със златни глитърчета. Нансен на нокти  е просто приказка. Съсвем скоро ще  го покажа и на нокти в отделен пост (заслужава го!), но за сега съм го суочнала на палитра. Мое мнение е , че дали на нокти или на палитра, няма снимка, която да покаже цялата красота на този лак . Вълшебен е !!! <3
Въпреки това ето малко снимки :












Вторият лак, който много искам да покажа е Absolutely Alice от колекцията Alice in Wonderland  от пролетта на 2010. Историята на желанието да поискам този лак е много дълга и няма да изпадам в подробности, но истината е , че в България тази колекция не се внесе. Коментара на вносителите на OPI беше, че не са им дали да я внесат. Обаче сета с 4 от лаковете в колекцията е бил факт...2010-та разбира се .И  аз естествено съм изпуснала...Започна търсенето на този лак, а  в E- bay цените бяха над 20 $ . Един цял ден прекарах в търсене на най-изгодната оферта, но така и не стигнах до купуването му по интернет. Сетих се за една парфюмерия в близък до моя квартал, където по принцип продавачките отварят сетчета от всякакви колекции и продават минита по единично. Почти сигурна, че няма да го има се запътих натам ...(признавам си , че имаше 1% от мен , която все пак се надяваше ). Влязох аз , запътих се към минитата и какво да видят очите ми :О Една Абсолютна Алиса ме чака самотна  измежду всички лакове . Огледах го 10 пъти. Адски го исках и виждах, че е той, но не можех да повярвам, че го държа в ръцете си и най-вече, че ще си тръгна с него. Голям кеф беше. Е факт е , че вече е мой..дори и мини - адски му се радвам. Както казва моя приятел- това не е лак, а стой като бижу върху ноктите- факт ! И понеже както казах съм куца в описването- прилагам направо снимки на лака (скоро и на нокти)










Харесват  ли ви ? :)

10 коментара:

  1. Честито! Първият е уникален! Пожелавам ти, по-бързо да се оправят ноктите ти, за да и го покажеш!

    ОтговорИзтриване
  2. Мерсиии :)
    Вече са почти във форма. Надявам се тези дни да имам време да суочна някоя красота :)))

    ОтговорИзтриване
  3. Емануела, блогът ти е супер и го чета с удоволствие (поздравления), но този фон на точки, макар и много красив, е ужасен за очите и публикациите едвам се четат. Помисли какво да направиш, за да е удобно все пак на читателите ти :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря за милите думи и градивната критика. Оценявам мнението и обещавам да го взема предвид в най-скоро време.
      Поздрави :)))

      Изтриване
  4. Много красиви цветове! Можеш ли да споделиш къде е това магазинче, че минитата на ОПИ са ми страст? :)))

    ОтговорИзтриване
  5. Магазинчето се намира в Младост 1А, зад пазара "Пътеките", на улицата, която е точно зад пазара. В посока Била се пада от дясно и почти на края на улицата в една нова кооперация. Парфюмерията е много добре заредена с всичко. Има много минита, а и не само :) Дано намериш това, което искаш (hug)

    ОтговорИзтриване
  6. Здравей,
    Случайно попаднах на блога ти в търсене на първия лак. Може ли да споделиш от къде е. Прочетох, че е подарък, но все пак да попитам дали не знаеш откъде е купен.
    Благодаря предварително!

    ОтговорИзтриване
  7. Купен е от вносителите на Опи, магазина на ул.Бузлуджа 20 :) Лака е страхотен <3

    ОтговорИзтриване
  8. И аз много си мечтая за Absolutely Alice. Невероятен е!

    ОтговорИзтриване