BB cream Chen Yu

Здравейте,
днес ще ви покажа едно много приятно ББ кремче, което ми бе любезно предоставено за тест от  фирма Таота ООД , която е официален вносител на марката за България. Крема получих преди около 20 дни, но умишлено пускам публикацията си сега, защото ми беше необходимо време за да тествам продукта и да имам впечатления от него .



Крема е на испанската марка Chen Yu и се предлага в два цвята - honey  и amber. Идва в много удобна пластмасова опаковка с помпичка, което лично на мен най-много ми допада. Чудя се защо не започнат да правят всички кремове по този начин ...
Това са и съставките му :




Крема обещава:

-озаряване
-матиране
-хидратиране
-прикриване на несъвършенствата по кожата
-предпазва от стареене

На кои от обещанията отговаря?
Крема е много приятен и с много лека консистенция.
Аромата му е доста силен, но за радост не толкова траен. На мен честно казано ми мирише на една пяна за бръснене, която приятеля ми ползваше преди време, но не се сещам марката в момента.
Не  е мазен, нанася се добре и попива бързо.
Що се отнася до покривните му свойства...поне аз  не видях такива. Мен това лично ме изненада, тъй като консистенцията е цветна и очаквах поне леко покритие.Не съм сигурна обаче, че определям това за недостатък , защото когато  искам покритие си слагам ФДТ, а когато не - слагам просто крем с фактор. Нямам и някакви несъвършенства, които трябва да прикрия на всяка цена и за това покрисвността му не е от първостепенно значение в случая.
Крема озарява много приятно, хидратира много добре, матира.



В заключение ще напиша, че крема ми хареса, защото:

-има страхотна удобна опаковка с която лесно мога да контролирам необходимото количество крем, което ще използвам, а не се налага да бъркам в бурканче и после да чистя крем от под ноктите си :D
-има слънцезащитен фактор
-както и  anti age
-хидратацията е на ниво
-попива бързо
-матира и е идеален за основа преди ФДТ

Препоръчителна цена 29.90лв.








2 коментара:

  1. Po opisanie zvuchi dobre moje da go probvam :)
    http://makeupbyjoanna909.blogspot.com/

    ОтговорИзтриване
  2. И на мен ми звучи добре, но цената леко ме разколебава.. Е поне да се се пробва си заслужава.
    Веси от nomatterwhatbeauty.blogspot.com

    ОтговорИзтриване