Pastel perfumed nail polish *Mint*


Здравейте отново :)
Днес така и така ми е свободен ден...та реших да ви зарадвам с още една публикация. В нея ще направя ревю на един от по-рано показаните лакчета от мен, подарени ми от любимия човек <3
Става въпрос за лака от марката Pastel от парфюмираната им серия.
Лак с много приятен ментов цвят, много фини блестящи чатици (който за съжаление се виждат само на слънце и на изкуствена светлина) и с аромат на мента.
По-рано, когато го пробвах на един нокът за проба ми се стори, че беше идеален на 2 слоя, но лакирайки се цялостно днес промених мнението си-нужни са му 3 . Имам навика да нанасям тънки пластове, като така избягвам лака ми да стане на балончета....което може и да обяснава нуждата от 3-ти при мен. Лакът се нанася много лесно. Не е от онзи тип (бързосъхнещите), които се влачат, точат на конци и не дават възможност да повториш с четката, където е необходимо.
Започнах с един пласт. Веднага след това нанесох втори, но резултатът не ми се стори задоволителен...след което нанесох и третия иии ...смело мога да кажа, че резултата е чудесен! Цвета е много нежен, а аромата се усеща дори и след поставянето на топ лак. Рядко нося подобен цвят лакове, колкото и тренди да са, но с този определено се харесахме :)

Това е снимка, направена на естествена светлина
А тази под лампата на абсорбатора :D
Опитах се да направя и снимка, която да покаже блестящите частици, но май не се справих много добре. Мисля обаче, че все пак се виждат част от тях. В действителност се виждат една идея по-добре.
Жалко, че днес няма слънце за да мога да видя лака в пълната му красота, но...надявам се скоро и това да стане.
Ще ви пожелая хубав и усмихнат ден и не се колебайте да ме питате каквото и да е било относно публикуваното от мен, какато и да ме насочвате към теми, които биха били интересни за вас.

До скоро :)9 коментара:

 1. I love the color mint,especially on the nails.
  I have the same color from ISADORA.
  Maybe follow each other???
  My Blog

  ОтговорИзтриване
 2. wow this is really cool!! I like it a lot!!
  mind to follow each other via bloglovin? tell me if you want :)


  VIEWRAMA

  my
  fashion blog

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. I love the color too !
   I never like that color since i try this one. The shimmer is awesome :)))
   i'll follow you . Thanks :)

   Изтриване
 3. Nice post and blog! (;
  Maybe u wanna follow each other?
  If u wanna, let me know. ♥

  Love, Jackffy
  jackffy.blogspot.com

  ОтговорИзтриване
 4. Откъде е купуван? :) Страхотен цвят е! Досега не съм виждала по парфюмериите тази марка.

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Moят приятел ми го подари, когато бяхме на почивка в с.Лозенец на морето. Нямам представа от къде точно е обаче там ги е купувал. Ако ги мерна някъде по София веднага ще пиша ;)

   Изтриване