Pastel perfumed nail polish *Mint*


Здравейте отново :)
Днес така и така ми е свободен ден...та реших да ви зарадвам с още една публикация. В нея ще направя ревю на един от по-рано показаните лакчета от мен, подарени ми от любимия човек <3
Става въпрос за лака от марката Pastel от парфюмираната им серия.
Лак с много приятен ментов цвят, много фини блестящи чатици (който за съжаление се виждат само на слънце и на изкуствена светлина) и с аромат на мента.
По-рано, когато го пробвах на един нокът за проба ми се стори, че беше идеален на 2 слоя, но лакирайки се цялостно днес промених мнението си-нужни са му 3 . Имам навика да нанасям тънки пластове, като така избягвам лака ми да стане на балончета....което може и да обяснава нуждата от 3-ти при мен. Лакът се нанася много лесно. Не е от онзи тип (бързосъхнещите), които се влачат, точат на конци и не дават възможност да повториш с четката, където е необходимо.
Започнах с един пласт. Веднага след това нанесох втори, но резултатът не ми се стори задоволителен...след което нанесох и третия иии ...смело мога да кажа, че резултата е чудесен! Цвета е много нежен, а аромата се усеща дори и след поставянето на топ лак. Рядко нося подобен цвят лакове, колкото и тренди да са, но с този определено се харесахме :)

Това е снимка, направена на естествена светлина
А тази под лампата на абсорбатора :D
Опитах се да направя и снимка, която да покаже блестящите частици, но май не се справих много добре. Мисля обаче, че все пак се виждат част от тях. В действителност се виждат една идея по-добре.
Жалко, че днес няма слънце за да мога да видя лака в пълната му красота, но...надявам се скоро и това да стане.
Ще ви пожелая хубав и усмихнат ден и не се колебайте да ме питате каквото и да е било относно публикуваното от мен, какато и да ме насочвате към теми, които биха били интересни за вас.

До скоро :)



7 коментара:

  1. I love the color mint,especially on the nails.
    I have the same color from ISADORA.
    Maybe follow each other???
    My Blog

    ОтговорИзтриване
  2. wow this is really cool!! I like it a lot!!
    mind to follow each other via bloglovin? tell me if you want :)


    VIEWRAMA

    my
    fashion blog

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. I love the color too !
      I never like that color since i try this one. The shimmer is awesome :)))
      i'll follow you . Thanks :)

      Изтриване
  3. Thanks jackffy :)
    for sure i'll follow ur blog
    have a great day :)))

    ОтговорИзтриване
  4. Откъде е купуван? :) Страхотен цвят е! Досега не съм виждала по парфюмериите тази марка.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Moят приятел ми го подари, когато бяхме на почивка в с.Лозенец на морето. Нямам представа от къде точно е обаче там ги е купувал. Ако ги мерна някъде по София веднага ще пиша ;)

      Изтриване